Voie bună şi plimbare, toate într-o zi cu soare

Vârciorog,
mai 2013

Vin finii nostri acasa si ne vorbim sa plecam undeva la iarba verde. Varciorogul e cea mai apropiata destinatie montana (vorba vine) pentru asa ceva. Avem noi si un loc frumos, numai bun fie de e soare, fie de cade ploaie.

Plecam sa-i ridicam de acasa. Cand ajungem, Sergiu iese pe poarta pe fratiorul pe doua roti al lui Suzi. Ma lasa gura-casca. El pleaca inainte, Mara vine cu noi. Undeva la Tileagd il ajung din urma, dat find faptul ca e incepator si merge prudent :)

De la Tileagd, Moni isi retraieste o pasiune mai veche: sa mearga cu motorul. Asa ca o tinem impreuna pana la devierea spre Osoiu, unde le sugerez sa dea o tura pe dealurile de la Fasca. Moni e incantata de idee.

Eu, Alex si Mara ajungem la destinatie si cautam un copac mare la umbra caruia sa stam. Il gasim si ne facem comozi, asteptandu-i pe aventurieri.

Pregatesc aparatul, sa le trag niste poze misto pe cand ajung. Si astept, si astept... Si ii vedem venind pe jos, Sergiu impingand de motor. Un lemn de pe drum a sarit si i-a rupt ceva cablu, nelasandu-l sa mai bage in viteza. Emotii, nu gluma !

Dupa ceva vreme in care eu am facut focul, iar el a mestesugit ce-a putut, se aude iar sunetul vitezei I de motor. Si-acum sa ne linistim si sa ne simtim bine ! :)



Iepurasu-n iarbaaaaaaaa



Uite ce-am primit eu ! :)


Rece, rece !

Asta parca nu-i tati...





Dupa ce ne-am giftuit cu totii, plecam la plimbare. Alex cade la somn una-doua. Ne plimbam pe un mic traseu peste dealurile din zona. Ceva marunt, ca de atata avem timp acum.





O alta haina grea a batranetei...



Muncile primavaratice continua in zona rurala


Si urcam, si urcam...


Facem cu schimbul. Cand se "joaca" cei mari, cand cei mici :)

Prinde-maaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !



"Alex, nu calcam florile." Si-a facut-o una cu pamantul :))



Hmmm, cred jucariile astea ne urmaresc.

In cele din urma, dupa un scurt traseu si cateva pauze sa-si consume energia piticul, coboram spre fratiorii Suzuki :))





Cum toate iesirile la munte cu Sergiu si Mara s-au terminat frumos, nici asta nu face exceptie.

Finalul a fost... special ! Mai ales pentru Moni :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu